Afslanken met behulp van Hot Yoga en Sapvasten

123-yogislank-logo

Lotuszen gaat samen met jou aan de slag om op een verantwoorde manier een gezond gewicht te bereiken én behouden, zodat je vol energie in het leven komt te staan en lekker in je vel zult zitten.

Het afslankprogramma van Lotuszen is géén dieet: het gaat uit van een verandering in levensstijl. Wij zullen niet werken met crashdiëten, eentonige voedingsschema’s of moeilijk vol te houden diëten met maaltijdvervangers.

Hot-Yoga-Zwolle-image
In plaats daarvan bieden wij een uniek format aan:

– korte en informatieve workshops
– een uitleg van de YogiSlank Concept.
– effectieve en uitdagende workouts.

En het resultaat?
De beste versie van JOU!

Afslanken-Hot-YogaAfvallen met YogiSlank en Hot Yoga
Door periodieke wegingen en elektronische metingen van jouw lichaamsfuncties kun je zelf zien hoe de conditie van je lijf tijdens het programma verbetert. Daarbij zullen we ook aan de conditie gaan werken.

Door te gaan bewegen gaat je spiermassa groeien en komt de vetverbranding op gang.
Je zult een fit en gezond leven tegemoet gaan.
Wij helpen je naar blijvend resultaat!

 

Hot Yoga en Afslanken: Hét Yogislank-programma
Speciaal voor de mensen die willen afvallen gaan we een Hot Yoga afslank programma starten. Het is de bedoeling een jaar lang te werken aan een gezonde leefstijl met als gevolg een slanker en strakker lijf. Naast de trainingen die je gaat volgen als Hot Yoga of PumpYoga en een ontspanningsles is er ook een YogiSlank app waarmee je precies weet wat je moet doe als het gaat om het eten. Ook behoort meten en wegen tot de mogelijkheden.

 

Kijk op de website YogiSlank.nl om erachter te komen wat YogiSlank voor jou kan doen.